Posvet z volivci 2020

V Slovenski demokratski stranki cenimo Vaše mnenje. Še posebej nam je dragoceno danes, ko moramo skupaj z vladno koalcijo vsakodnevno sprejemati vrsto pomembnih odločitev in ko je naš skupen napor za dobro in zdravo prihodnost Slovenije še posebej pomemben.

V zadnjih dveh letih smo se že trikrat posvetovali z Vami o nekaterih najpomembnejših vprašanjih naše sedanjosti in prihodnosti. Ker je bil odziv izjemen, s posvetom nadaljujemo tudi letos, zato vas vljudno prosimo, da si preberete spodnji vprašalnik in nanj odgovorite tako, da izberete odgovor, s katerim se strinjate.

Veselimo se Vašega mnenja, ki nam pomeni veliko in bo predstavljalo odločilno vodilo pri našem delu za skupno dobro. Hvala, ker lahko skupaj dokazujemo, da zmoremo.

Sodelujete lahko tudi v nagradni igri. Pravila nagradne igre si lahko preberete tukaj.


 


"Uspejo potrpežljivi in vztrajni, drugi pa ne." (Leung Čie Lau)

Slovenska demokratska stranka je najbolj trdna in zanesljiva politična stranka na slovenskem političnem prizorišču. Vzniknila je iz osamosvojitvenega pomladnega vrenja in je nato leto za leto s svojim vztrajnim, neumornim delom ter z načelnostjo rastla tako, da smo danes postali družina, ki jo sestavlja več tisoč članov.

Vrednote, za katere se zavzemamo, so vrednote slovenskega človeka: poštenje, domoljubje, svoboda, demokracija.

Življenje stranke predstavljajo ljudje, njihova energija in volja do sprememb. Javno, pa tudi manj javno podporo za opravljeno delo nam izrekajo mnogi. Veseli smo vsake takšne spodbude in pozitivnega razmisleka za naprej.

Vseeno pa za razvoj in napredek potrebujemo tudi finančna sredstva. V kolikor ste začutili, da bi Slovensko demokratsko stranko in njena prizadevanja za pravično in demokratično Slovenijo želeli finančno podpreti, lahko na račun stranke nakažete dobrodelne prispevke.

Še tako majhen prispevek, lahko naredi veliko spremembo.

Vaš dobrodelni prispevek lahko nakažete na TRR 051008012542286 pri Abanki, s pripisom Donacija, referenco SI00 in sklicem 7653 - vaša davčna številka ali pa nam pišite na [email protected] in na e-pošto boste prejeli podatke za e-banko.

Iskrena hvala za vaš prispevek!