Posvet z volivci 2021

V Slovenski demokratski stranki cenimo Vaše mnenje. Še zlasti je dragoceno v teh prelomnih časih, ko skupaj s strankami vladne koalicije vsakodnevno sprejemamo odločitve, ki bodo odločilno vplivale na nadaljnji razvoj in prihodnost Slovenije.

V zadnjih dveh letih smo se na ta način že štirikrat posvetovali z Vami o nekaterih najpomembnejših vprašanjih. Ker je bil odziv izjemen, s posvetom nadaljujemo tudi letos. Vljudno Vas prosimo, da si preberete spodnji vprašalnik in nanj odgovorite tako, da izberete odgovor, s katerim se strinjate.

Vaše mnenje bo predstavljalo odločilno vodilo pri našem delu za skupno dobro. Hvala, ker skupaj dokazujemo, da zmoremo.

Sodelujete lahko tudi v nagradni igri. Pravila nagradne igre si lahko preberete tukaj.


 


"Uspejo potrpežljivi in vztrajni, drugi pa ne." (Leung Čie Lau)

Slovenska demokratska stranka je najbolj trdna in zanesljiva politična stranka na slovenskem političnem prizorišču. Vzniknila je iz osamosvojitvenega pomladnega vrenja in je nato leto za leto s svojim vztrajnim, neumornim delom ter z načelnostjo rastla tako, da smo danes postali družina, ki jo sestavlja več tisoč članov.

Vrednote, za katere se zavzemamo, so vrednote slovenskega človeka: poštenje, domoljubje, svoboda, demokracija.

Življenje stranke predstavljajo ljudje, njihova energija in volja do sprememb. Javno, pa tudi manj javno podporo za opravljeno delo nam izrekajo mnogi. Veseli smo vsake takšne spodbude in pozitivnega razmisleka za naprej.

Vseeno pa za razvoj in napredek potrebujemo tudi finančna sredstva. V kolikor ste začutili, da bi Slovensko demokratsko stranko in njena prizadevanja za pravično in demokratično Slovenijo želeli finančno podpreti, lahko na račun stranke nakažete dobrodelne prispevke.

Še tako majhen prispevek, lahko naredi veliko spremembo.

Vaš dobrodelni prispevek lahko nakažete na TRR SI56 0400 1004 8463 808 pri NKBM, s pripisom Donacija, referenco SI00 in sklicem 7653 - vaša davčna številka ali pa nam pišite na [email protected] in na e-pošto boste prejeli podatke za e-banko.

Iskrena hvala za vaš prispevek!