Odprava administrativnih ovir

Imate idejo za odpravo administrativnih ovir ?

Ste morda podjetnik, gospodarstvenik, ki opaža, da mu država z vrsto administrativnih in davčnih ovir otežuje njegovo poslovno življenje? Se z birokratskimi, davčnimi, administrativnimi ovirami srečujete v vsakdanjem življenju? Imate idejo, kako nek upravni ali administrativni postopek izpeljati bolj učinkovito in hitreje? Pošljite nam svoj predlog ali idejo ter obrazložitev, zakaj to predlagate v nekaj kratkih stavkih.

V Slovenski demokratski stranki namreč menimo, da je Slovenija postala neznosno regulirana družba, bistveno bolj, kot je bila pred desetimi ali dvajsetimi leti. Naš namen je narediti velik korak v smeri bolj sproščene Slovenije, kjer bodo do izraza prišli tako potenciali posameznika kot gospodarskih subjektov.

Poslanska skupina SDS v sodelovanju s Strokovnim svetom SDS pripravlja poseben paket priporočil Vladi RS za odpravo vrste administrativnih in birokratskih ovir. Po zajetnem kupu predlogov, ki smo jih oblikovali sami, sedaj zbiramo predloge za odpravo različnih administrativnih in davčnih ovir, ki dušijo slovenskega človeka in slovensko gospodarstvo.Zato vas vabimo, da nam posredujete svoje predloge za odpravo administrativnih in davčnih ovir in tako sooblikujete paket predlogov, ki jih bomo naslovili na Vlado RS.
 

Svoj predlog za odpravo administrativnih / davčnih ovir pošljite prek spodnjega obrazca.