Gospodarstvo

Gospodarsko podjetniški forum

Kontakt: [email protected]

 

Malo in srednje podjetništvo kot steber slovenskega gospodarstva je preko številnih podjetnikov najbolj zaslužno za gospodarski vzpon Slovenije v zadnjih letih. Ta trend želimo ohranjati in pospeševati tudi sedaj, ko je SDS v novi vlogi, razvojna paradigma Slovenije pa na veliki preizkušnji. Čas, ki prihaja, bo pomen najbolj vitalnega sektorja gospodarstva in družbe le še bolj poudaril. V ta namen smo se odločili ustanoviti Gospodarsko podjetniški forum.

Gospodarsko podjetniški forum želimo oblikovati tudi kot enega od močnih centrov vpliva na sprejemanje predpisov, ki oblikujejo gospodarsko oziroma podjetniško okolje v Sloveniji. Ta vpliv bomo uresničevali z oblikovanjem jasnih stališč in zakonskih pobud preko sodelovanja s Poslansko skupino SDS in Strokovnim svetom. Aktivnosti foruma želimo zasnovati tako, da bodo članom jemale čim manj časa ter jim hkrati omogočale kar največ stikov v okviru sorodnega podjetniškega okolja.

Članstvo oziroma sodelovanje v Gospodarsko podjetniškem forumu ni pogojeno s članstvom v SDS. Vse, ki bi se želeli pridružiti Gospodarsko podjetniškem forumu vabimo, da pošljejo svoje kontaktne podatke na e-mail: [email protected]