V Celju uspešno zaključen 4. Miklavžev šahovski turnir SDS

šah

Miklavžev šahovski turnir SDS vsako leto pritegne več kvalitetnih igralcev šaha.

V soboto, 9. decembra 2017, je potekal že 4. Miklavžev šahovski turnir SDS, ki se ga vsako leto udeleži več članov in članic Slovenske demokratske stranke, odličnih igralcev in ljubiteljev šaha.

Udeležence so kljub zimskim razmeram prišli iz vse Slovenije. Uvodoma jih je pozdravil predstavnik organizatorja Vančo K. Tegov. Člani in članice SDS so ponovno dokazali, da ob vseh obveznostih, ki jih imajo na različnih področjih, lahko najdejo čas tudi za športna udejstvovanja. Med igralci kraljeve igre je bilo kar nekaj odličnih šahistov, nekateri pa so na najboljši poti, da to še postanejo.

V konkurenci šahistov posameznikov po sistemu Berger so zmagovalci vsi, razvrstitev in pokale za najboljše uvrstitve pa so prejeli naslednji šahisti:
za 1.  mesto mag. Božo Štucl iz MO SDS Celje,
za 2. mesto Franc Pešec iz OO SDS Šentjur,
za 3. mesto Vera Jazbinšek iz OO Šentjur.

Mestni odbor SDS Celje in Športni forum SDS sta se zopet izkazala za uspešna organizatorja Miklavževega šahovskega turnirja SDS. Zahvala velja vsem udeležencem, tistim, ki so že bili udeleženci turnirja ter vsem, ki so se ga letos udeležili prvič. Že danes pa vabljeni vsi šahisti in šahistke,  še posebej mladi in mladi po srcu, da se naslednje leto udeležite turnirja v še večjem številu in s seboj pripeljete tudi svoje znance in prijatelje.

Se vidimo naslednje leto na tradicionalnem 5. Miklavževem šahovskem turnirju SDS!

Sorodne novice

 
PREDLAGAJ IDEJO ZA BOLJŠO SLOVENIJO
Imate kakšno vprašanje ali dober predlog za naš program?

Preverite, vprašajte, predlagajte.