Slovenska demokratska stranka smo politična družina, ki nosi Slovenijo v srcu

Poslanska skupina SDS

Slovenska demokratska stranka, je stranka, ki goji vrednote slovenske pomladi, iz katerih se tudi napaja, je stranka, ki se je postopno razvijala in rastla, v njej pa smo združeni srčni ljudje, ki verjamemo v blaginjo za vse državljanke in državljane. Kaj pa vam pomeni Slovenska demokratska stranka?

Predsednica komisije za peticije ter za človekove pravice in enake možnosti Eva Irgl je mnenja, da se je Slovenska demokratska stranka razvijala in rastla organsko. "Stranka ima močne vrednote, njeno največje bogastvo pa smo ljudje, ki jo pomagamo soustvarjati," pravi poslanka. Predsednik komisije za nadzor javnih financ mag. Andrej Šircelj je ocenil, da je Slovenska demokratska stranka državotvorna stranka, katere člani so sodelovali ob vseh ključnih dogodkih za osamosvojitev Slovenije, za razvoj in vključitev v EU, Nato, OECD ter v druge mednarodne povezave in institucije. Predsednik odbora za obrambo Žan Mahnič pa je povedal, da so v stranki ljudje, ki so njegova politčna družina. "SDS je garant za stabilnost, blaginjo in napredek slovenske države," je povedal poslanec. 

 

 

Predsednik komisije za nadzor varnostnih in obveščevalnih služb mag. Branko Grims ocenjuje, da je Slovenska demokratska stranka vodilna in najbolj organizirana politična sila v Sloveniji, poslanec SDS Ljubo Žnidar pravi, da je Slovenska demokratska stranka danes garant za stabilnost naše države, jutri pa realna perspektiva za našo mladino. Poslana SDS Nada Brinovšek pa je z nami delila svojo osebno izkušnjo, ki jo je doživela kot članica Slovenske demokratske stranke.

Za poslanca SDS mag. Marka Pogačnika je Slovenska demokratska stranka garant, da bo Slovenija temeljila na vrednotah osamosvojitve, pravne države in dobrega življenja za vse. Poslanka SDS Suzana Lep Šimenko meni, da je Slovenska demokratska stranka edina stranka  z vsebino, konkretnim programom in edina možnost, ki lahko Slovenijo popelje na pravo pot. Poslanec SDS Marijan Pojbič pa pravi, da je stranka njegova politična družina, ki “pomeni varnost, pravičnost, poštenje in vse, kar je potrebno, da lahko v neki državi ljudje živijo dostojno življenje.”

 

Poslanec dr. Vinko Gorenak je spomnil na dejstvo, da v letu pred 1990 kot policist ni smel biti član politične stranke, poslanec Tomaž Lisec pa je povedal, da je stranka edina resna stalnica v političnem prostoru, ki ne spreminja programskih izhodišč in ne naseda političnemu kupčkanju.

 

Predsednik preiskovalne komisije, ki preiskuje zlorabe v slovenskem bančnem dr. Anže Logar, je dejal, da je Slovenska demokratska stranka stranka, ki vodi politiko načelnosti in ki ima v vsakem trenutku dovolj močno ekipo in dovolj obsežno znanje, da se loti obsežne naloge vodenja države. Poslanec Bojan Podkrajšek pravi, da se v stranki zavzemamo za boljšo kakovost življenja, za več demokracije, medsebojnega spodbujanja, spoštovanja človekovih pravic ter gospodarske učinkovitosti. “Smo steber z močnimi temelji za uspešno in varno Slovenijo,” je še dejal poslanec. Podpredsednica SDS Jelka Godec pa poudarja, da je Slovenska demokratska stranka, stranka srčnih ljudi, ki se “zavedamo korenin slovenske države, ki živimo in cenimo vrednote slovenske pomladi.”

 

Sorodne novice

 
PREDLAGAJ IDEJO ZA BOLJŠO SLOVENIJO
Imate kakšno vprašanje ali dober predlog za naš program?

Preverite, vprašajte, predlagajte.