POLETNI FOTO NATEČAJ #Slovenijavsrcu

Kjerkoli smo, kamorkoli gremo, nosimo Slovenijo v srcu!

Ste na dopustu, sprehodu v naravi, ob vsakdanjih aktivnostih, igri z otroki ali drugod ujeli trenutek, ki simbolizira Slovenijo v srcu? Objavite fotografijo na svojem Facebook ali Twitter profilu in jo opremite z oznakama #Slovenijavsrcu #fotonatečaj.

Najboljše in najbolj izvirne bomo nagradili!

Foto natečaj

PRAVILA SODELOVANJA

Organizator in izvajalec foto natečaja #Slovenijavsrcu je Slovenska demokratska stranka, Trstenjakova 8, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator).

Udeleženec na Facebook ali Twitter profilu objavi fotografijo, ki jo opremi z oznakama #Slovenijavsrcu in #fotonatečaj.

Udeleženci lahko v foto natečaju sodelujejo le s fotografijami, ki so njihovo lastno avtorsko delo in na katerih imajo vse moralne in vse materialne avtorske pravice. S sodelovanjem v foto natečaju in z oddajo fotografije se udeleženec odpoveduje materialnim avtorskim pravicam na oddani fotografiji in dovoljuje organizatorju objavo in širjenje fotografije.

Med vsemi prejetimi fotografijami bo organizator izbral najboljše in najbolj izvirne ter jih nagradil s simboličnimi nagradami. Z oddajo fotografije pod zgoraj navedenimi pogoji udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja natečaja.

Kdaj foto natečaj poteka?
Foto natečaj se prične 10. julija in poteka do vključno 31. avgusta 2017.

Kako bo potekal izbor najboljših fotografij?

V drugi krog se bo uvrstilo največ pet (5) fotografij vsakega udeleženca natečaja. 1. septembra bo komisija izbrala deset (10) fotografij, med njimi pa boste naši sledilci in prijatelji na Facebooku in Twitterju izbrali tri (3) najboljše. Nagrajenci bodo javno objavljeni najkasneje v roku 8 dni po koncu natečaja.

Sorodne novice

 
PREDLAGAJ POSLANSKO VPRAŠANJE
Ste opazili problem, ki bi se mu vlada morala posvetiti?

Preverite, vprašajte, predlagajte.