Novo vodstvo Ženskega odbora SDS Grosuplje

ŽO

V sredo, 29. novembra 2017, je v Grosupljem potekala Volilna konferenca Ženskega odbora SDS Grosuplje. Tudi naslednja 4 leta bo predsednica ŽO SDS Grosuplje Marina Rački, za članice izvršnega odbora pa so bile izvoljene Nevenka Duša, Karolina Lavrih, Urša Leah Predalič, Jana Roštan, Sabina Roštan, Tamara Rozman, Gabi Stopar in Marija Vovk.

Predsednica Marina Rački je vse zbrane članice seznanila z delom odbora v preteklem mandatnem obdobju ter povedala, da bomo z vsemi projekti, ki so se izkazali kot zelo uspešni, prav tako pa opozarjajo na področja, ki nas še posebej zanimajo, pomen zdravja, potrebo po varovanju našega okolja, pomoči potrebne, pomen gibanja in rekreacije, velik poudarek dajemo tudi pomenu domoljubja, nadaljevale tudi v novem mandatu.

Ob tej priložnosti je zbrane članice Občinskega odbora SDS Grosuplje nagovoril tudi predsednik OO SDS Grosuplje mag. Dušan Hočevar in nam s svojimi spodbudnimi besedami vlil še nekaj dodatnega elana, da se bomo v novem mandatnem obdobju, z željo narediti nekaj dobrega za družbo, s svojimi aktivnostmi še bolj trudile.

Sorodne novice

 
PREDLAGAJ IDEJO ZA BOLJŠO SLOVENIJO
Imate kakšno vprašanje ali dober predlog za naš program?

Preverite, vprašajte, predlagajte.