Jelka Godec: Jutri pričakujem sprejetje vmesnega poročila o delu preiskovalne komisije

Jelka Godec

"Kot predsednica komisije pričakujem, da bodo članice in člani soglasno sprejeli vmesno poročilo, saj do navedenega roka nisem prejela nobenih pripomb ali amandmajev," je pred jutrišnjo sejo preiskovalne komisije v sporočilu za javnost zapisala predsednica komisije Jelka Godec.

Jutri, 29.9.2017, bo potekala 27. redna seja  preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab v slovenskem zdravstvenem sistemu na področju prodaje in nakupa žilnih opornic, kjer bo na dnevnem redu sprejem vmesnega poročila ter dodatnega in II. dodatnega vmesnega poročila.

Predsednica preiskovalne komisije Jelka Godec je ob tem v sporočilu za javnost zapisala, da vmesno poročilo zajema dokumentacijo celotnega dosedanjega dela preiskovalne komisije, vključno s splošnimi ugotovitvami preiskovalnega dela in tudi naznanitve sumov kaznivih dejanj za posamezne javne uslužbence in gospodarske družbe.

"Članice in člani preiskovalne komisije so imeli do včeraj, 27. 9. 2017, možnost pripraviti predloge sprememb in dopolnitev v amandmajski obliki. Kot predsednica komisije pričakujem, da bodo članice in člani soglasno sprejeli poprej navedena poročila, saj do navedenega roka nisem prejela nobenih pripomb ali amandmajev," je navedla predsednica Jelka Godec.

"Poudarjam, da je imela preiskovalna komisija pri dosedanjem delu kar nekaj težav s sklepčnostjo. Glede ne dejstvo, da se jutri potrjuje zelo pomembno vmesno poročilo predmetne preiskovalne komisije, na jutrišnji seji preiskovalne komisije od članic in članov pričakujem zanesljivo udeležbo in konstruktivno sodelovanje ter sprejetje poročil," je v sporočilu za javnost še zapisala predsednica preiskovalne komisije Jelka Godec.

Sorodne novice

 
Prepričaj prijatelja s programom SDS!
Si podpornik Slovenske demokratske stranke in si želiš storiti več za zmago SDS-a na volitvah 3. junija?