NAGRADNA KRIŽANKA SDS

PRAVILA SODELOVANJA 

Organizator in izvajalec nagradne križanke SDS je Slovenska demokratska stranka, Trstenjakova 8, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator). V nagradni križanki lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije, razen zaposlenih pri organizatorju. Udeleženec v nagradni križanki lahko sodeluje z oddajo križanke ali pravilnega gesla križanke. 

Navodilo v glasilu se glasi: 

»Nagradno križanko izrežite ali poslikajte in pošljite najpozneje do 31. 1. 2022 na elektronski naslov [email protected] ali na naš naslov: Slovenska demokratska stranka, Trstenjakova ulica 8, 1000 Ljubljana, s pripisom »Nagradna križanka«.

Nagrade:

1.      1 x tablični računalnik,

2.      5 x knjiga : dr. Rado Pezdir - Vzporedni mehanizem globoke države,

3.      5 x knjiga: Jože Možina – Slovenski razkol.

 

Žrebanje bo potekalo 1. 2. 2022. Imena vseh nagrajencev bodo javno objavljena na spletni strani oz. FB strani SDS. Nagrajenec bo s strani organizatorja zaprošen za posredovanje podatkov, ki so potrebni za prevzem nagrade.

S sodelovanjem v nagradni križanki udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja in dovoljuje uporabo posredovanih podatkov za namene obveščanja o nagradi ter o programu in delu Slovenske demokratske stranke.  

Politika varovanja osebnih podatkov je objavljena na spletni strani www.sds.si/osebnipodatki in se izvaja v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).