PRAVILA SODELOVANJA NAGRADNE IGRE POSVET Z VOLIVCI 2022

Organizator in izvajalec nagradne igre Posvet z volivci je Slovenska demokratska stranka, Trstenjakova 8, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator). V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni državljani Republike Slovenije, razen zaposlenih pri organizatorju. Udeleženec v nagradni igri lahko sodeluje ali z udeležbo v posvetovanju z volivci iz letaka ali z udeležbo v posvetovanju z volivci na spletni strani:  https://www.sds.si/posvet2022

Navodilo na letaku se glasi: "Če ste dopolnili 18 let, Vas vljudno prosimo, da si preberete spodnji vprašalnik in nanj odgovorite tako, da obkrožite odgovor, ki Vam je najbližnji". Vrnete ga lahko po navadni ali elektronski pošti (vprašalnik je dostopen tudi na elektronskem naslovu https://www.sds.si/posvet2022). Odgovori so lahko anonimni. Če želite, da Vas o rezultatih posvetovanja z volivci neposredno obvestimo, nam zaupajte svoje kontaktne podatke. V tem primeru boste udeleženi tudi pri žrebanju glavne nagrade:

1. Bon za družinski vikend paket v vrednosti 500 EUR;

2. Bon za družinski vikend paket v vrednosti 300 EUR;

3. 30 knjižnih nagrad.

V nagradnem žrebanju bodo upoštevani vsi odgovori, ki bodo prispeli po navadni ali e-pošti do petka, 25. februarja 2022, na naslov Slovenska demokratska stranka, Trstenjakova 8, 1000 Ljubljana oziroma na [email protected]. Nagrajenci bodo javno objavljeni na spletni strani SDS, FB in TW profilu.

Nagradno žrebanje za glavne nagrade bo potekalo, 8. marca 2022.

Nagrajenec bo s strani organizatorja zaprošen za posredovanje podatkov, ki so potrebni za prevzem nagrade.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja in dovoljuje uporabo posredovanih podatkov za namene obveščanja o nagradi ter o programu in delu Slovenske demokratske stranke.

Sodeluj v nagradni igri!