PRAVILA SODELOVANJA NAGRADNA IGRA POSVET Z VOLIVCI

Organizator in izvajalec nagradne igre Posvetovanje z volivci je Slovenska demokratska stranka, Trstenjakova 8, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator). V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije, razen zaposlenih pri organizatorju. Udeleženec v nagradni igri lahko sodeluje ali z udeležbo v posvetovanju z volivci iz letaka ali z udeležbo v posvetovanju z volivci na spletni strani: https://www.sds.si/posvetzvolivci2020.

Navodilo na letaku se glasi: »Vljudno Vas prosimo, da si preberete priloženi vprašalnik in nanj odgovorite tako, da obkrožite črko pred odgovorom, s katerim se strinjate oz. obkrožite DA/NE. Vrnete ga lahko po navadni ali elektronski pošti (vprašalnik je dostopen tudi na elektronskem naslovu https://www.sds.si/posvetzvolivci2020). Odgovori so lahko anonimni. Če želite, da Vas o rezultatih posvetovanja z volivci neposredno obvestimo, nam zaupajte svoje kontaktne podatke. V tem primeru boste udeleženi tudi pri žrebanju glavne nagrade (električni skiro), med udeleženci posveta pa bomo do 24. 8. 2020 izžrebali tudi dobitnike praktičnih nagrad (100 knjižnih nagrad).«

V nagradnem žrebanju bodo upoštevani vsi odgovori, ki bodo prispeli do 12. ure do 24. 8. 2020. Nagrajenci bodo javno objavljeni na spletni strani SDS, FB in TW profilu.

V nagradnem žrebanju za glavne nagrade bodo upoštevani vsi odgovori, ki bodo prispeli po navadni ali e-pošti do 24. 8. 2020 do 12. ure na naslov Slovenska demokratska stranka, Trstenjakova 8, 1000 Ljubljana. Nagradno žrebanje za glavno nagrado - električni skiro in za praktične nagrade - 100 knjig, bo potekalo v torek, 25. avgusta 2020.

Nagrajenci bodo javno objavljeni na spletni strani, FB ali TW profilu Slovenske demokratske stranke. Nagrajenec bo s strani organizatorja zaprošen za posredovanje podatkov, ki so potrebni za prevzem nagrade.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja in dovoljuje uporabo posredovanih podatkov za namene obveščanja o nagradi ter o programu in delu Slovenske demokratske stranke.

Sodeluj v nagradni igri!