Vabljeni na Pučnikov pohod na Boč

INFO
Kdo: Člani in simpatizerji SDS
Datum: ob 8.30
Mesto: Zgornja Kostrivnica 31, 3241 Podplat
Organizator: Občinski odbor SDS Rogaška Slatina
slika

Občinski odbor SDS Rogaška Slatina in Inštitut dr. Jožeta Pučnika organizirata za člane, članice in simpatizerje Slovenske demokratske stranke 12. Pučnikov pohod na Boč.

Zbor pohodnikov bo v soboto, 14. 9. 2019, ob 8.30 na parkirnem prostoru Osnovne šole Zgornja Kostrivnica pri Rogaški Slatini.
Od tam se peš odpravimo do planinskega doma na Boču (Drevenik 7). V eno smer je ena ura nezahtevne hoje. V cerkvi sv. Miklavža v neposredni bližini planinskega doma na Boču bo ob 12. uri maša za pokojnega dr. Jožeta Pučnika.  

Tisti, ki imate težave s hojo, se lahko do planinskega doma pripeljete s svojim vozilom in se pohodnikom pridružite pri maši ob 12. uri. Do planinskega doma vodi asfaltna cesta.
Po maši bo krajša kulturna slovesnost v spomin na pokojnega dr. Jožeta Pučnika.

Pri planinskem domu na Boču bo pripravljen obrok za vse udeležence. V planinskem domu je gostišče, kjer se dobi še kaj več.

Pohod bo ob vsakem vremenu. Poskrbite za primerna oblačila in obutev.

Po zaključku druženja in skupinskem fotografiranju se odpravimo nazaj v dolino.

Zaradi priprave obroka na Boču organizatorji vljudno prosijo, da se na pohod obvezno prijavite najpozneje do 10. septembra 2019 na elektronski naslov [email protected] ali [email protected].

Na Pučnikovem pohodu je vedno prijetno, zato vljudno vabljeni še tisti ki še niste bili!

Za več informacij se obrnite na predsednika OO SDS Rogaška Slatina Darka Cverlina,  dosegljiv je na številki 040 298 024 ali preko e-pošte [email protected]

___________________________________________________________________
Navodila za pot do izhodiščne točke za pohod:

Iz smeri Celja ali Slovenske Bistrice se peljete proti Rogaški Slatini in v kraju PODPLAT v semaforiziranem križišču zavijete na cesto v smer Kostrivnica ob bencinski črpalki. Iz smeri Slovenska Bistrica zavijete pred tem križiščem levo. Iz smeri Celja pa zavijete v smer Slovenska Bistrica in takoj za križiščem desno ob bencinski črpalki. Ostali, ki pridete iz smeri Slovenska Bistrica direktno na Boč, pa v Zgornjih Poljčanah zavijete levo v smer Planinski dom na Boču. Pot bo označena na križiščih z napisi 12. Pučnikov pohod na Boč. Do planinskega doma na Boču se je možno pripeljati iz Poljčan in Zgornje Kostrivnice pri Rogaški Slatini, torej iz obeh smeri.

GPS Northing (N) : 46,2835
GPS Easting (E) : 15,5941