Strokovna ekskurzija s poudarkom na priložnostih za sodelovanje med slovenskimi in belgijskimi podjetji

INFO
Kdo: Poslanec SDS Bojan Podkrajšek, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenske Konjice, občine Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče organizirajo strokovno ekskurzijo v Bruselj.
Datum: ob 08:00
Info:

Strokovna ekskurzija

Mesto: Bruselj
Organizator: [email protected]
Bojan Podkrajšek

Poslanec SDS Bojan Podkrajšek, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenske Konjice, občine Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče organizirajo strokovno ekskurzijo v Bruselj.

V okviru programa si bodo udeleženci ogledali proizvodne dvorane tovarne BMW v Dingolfingu in izdelavo avtomobilov; srečali se bodo s predstavniki Evropskega parlamenta, med njimi z evropsko poslanko Romano Tomc, prav tako pa bodo obiskali Klub  ambasadorjev Slovenije v Belgiji ter belgijsko-slovensko gospodarsko zbornico.

V okviru programa bodo udeleženci spregovorili predvsem o čezmejnem sodelovanju in povezovanju slovenskih in belgijskih podjetij, pridobili bodo tudi uporabne informacije o napotitvi delavcev v tujino ter spregovorili o prednostih sodelovanja z belgijskimi podjetniki za slovenska podjetja.

Udeleženci si bodo ob zaključku programa ogledali tudi podjetje Metrotile NV Belgija, Tovarne pločevinastih, posipanih in barvnih mešanih strešnikov.

Strokovna ekskurzija bo potekala v času med 14.3.  in 17.3. 2016.