Romana Tomc na prireditvi "Trzinka poje, pleše in igra"

INFO
Kdo: Romana Tomc
Datum: ob 14.00-16.00
Info:
Mesto: Kulturni dom Trzin
Organizator: Kulturno društvo Ivan Hribar Trzin in Ženski pevski zbor Trzinke
Romana Tomc

Romana Tomc se bo udeležila 2. pevske revije, ki bo potekala v organizaciji Kulturnega društva Ivan Hribar Trzin in Ženskega pevskega zbora Trzinke.

Na letošnji prireditvi na kateri bo sodelovalo preko 170 nastopajočih, Trzinka ne bo samo prepevala, temveč tudi plesala in igrala, saj pripravljajo kar 17 različnih pevskih, glasbenih, plesnih in igralskih točk. Letošnja 2. pevska revija, ki nosi naslov »Trzinka poje, pleše in igra«, bo v Kulturnem domu Trzin potekala v nedeljo, 19. maja 2019, s pričetkom ob 14. uri, organizatorji pa so k sodelovanju povabili sedem pevskih zborov, dve klapi ter še nekaj zasedb in posameznikov, ki bodo poskrbeli, da bo Trzin dobil pestro kulturno obarvano nedeljsko popoldne, na katerem se bo prepevalo, plesalo in igralo.

Program prireditve, ki bo potekala v okviru Tedna ljubiteljske kulture in pod pokroviteljstvom JSKD, območne izpostave Domžale, bo povezoval Franci Peternel, slavnostna govornica pa bo svetovno priznana sopranistka Ana Pusič Jerič. Pevski zbori bodo poleg nastopa v Kulturnem domu Trzin, prepevali tudi po trzinskih ulicah. Po nastopu bo vsak pevski zbor dobil vodičko, ki bo zbor odpeljala na Jemčevo, Ljubljansko, Mengeško in pred Center Ivana Hribarja. Vljudno vabljeni!