5. Družinski dan SDS

INFO
Kdo: Člani in simpatizerji SDS
Datum: ob 14:00
Mesto: Lenart, Slovenske gorice
Organizator: Slovenska demokratska mladina, Ženski odbor SDS in Klub seniorjev SDS
družinski dan

Slovenska demokratska mladina, Ženski odbor SDS in Klub seniorjev SDS vabimo na 5. tradicionalni Družinski dan, ki bo v nedeljo, 9. septembra 2018,  na stadionu v Lenartu Slovenskih goricah (Hipodrom Polena).

Družina je za SDS ena izmed temeljnih vrednot. Prav je, da ji izkažemo posebno mesto. Delo v stranki nam velikokrat ukrade kakšno urico, ki bi jo sicer lahko preživeli s svojimi domačimi. Morda je ravno Družinski dan tisti, kjer lahko združimo oboje.

Z nami bodo tudi predsednik SDS Janez Janša, evropski poslanci dr. Milan Zver, Patricija Šulin in Romana Tomc ter predsednik SDM in poslanec Žan Mahnič, predsednica ŽO SDS in poslanka Nada Brinovšek ter predsednik KSS SDS in državni svetnik Branko Šumenjak.

V sklopu prireditve bodo potekale številne aktivnosti, in sicer lahko izberete med naslednjimi:  

- Ob 8. uri bo s stadiona v Lenartu do Zavrha organiziran pohod (čas hoje je 1,5 ure v eno smer – lahka pot). Na Zavrhu bo organiziran ogled Maistrove vile.

- Ob 10. uri bo sv. maša v cerkvi Svete Trojice v Slovenskih goricah. Po sv. maši bo organiziran ogled muzejske knjižnice v Frančiškanskem samostanu Sv. Trojica.

- Ob 10. uri bodo na stadionu v Lenartu (Hipodrom Polena) potekale športne igre: nogomet, odbojka na mivki …

- Ob 12.30 obisk in položitev cvetja v spomin na očeta slovenske države dr. Jožeta Pučnika, v parku dr. Jožeta Pučnika v Lenartu.

- Ob 13. uri sledi samopostrežno kosilo na stadionu v Lenartu za vse udeležence Družinskega dne.

- Ob 14. uri bomo pričeli s kulturnim programom.

Zagotovljeno bo brezplačno parkirišče za udeležence (ob stadionu). Poskrbljeno bo za hrano, pijačo in dobro družbo. Zaradi lažje organizacije sporočite svojo udeležbo na [email protected] ali 01 43 45 450. Prijave so obvezne.