3. okrogla miza o kmetijstvu v Jurovskem Dolu

INFO
Kdo: OO SDS Sv. Jurij v Slovenskih Goricah
Datum: ob 18:00
Info:

Okrogla miza

Mesto: Sveti Jurij v Slovenskih Goricah, Jurovski Dol
Organizator: [email protected]
3. okrogla miza o kmetijstvu v Jurvskem Dolu

Občinski odbor SDS Sv. Jurij v Slovenskih Goricah vabi na 3. okroglo mizo o kmetijstvu z naslovom Stanje v slovenskem kmetijstvu v letu 2016: Kje smo, kam gremo, kako naprej?

Na okrogli mizi bodo gostje poslanci Slovenske demokratske stranke Franci Breznik, Suzana Lep Šimenko, Andrej Čuš in Zvone Lah ter predsednik Odbora za kmetijstvo in okolje pri Strokovnem svetu SDS Matjaž Kočar, predsednica Komisije za kmetijstvo pri Strokovnem svetu SDS Bogdana Brilj,  profesor na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede dr. Jernej Prišenk, predsednica Zadruge Dobrina dr. Milojka Fekonja, profesor na Medicinski fakulteti v Mariboru dr. Marjan Skalicky in drugi.

Vabljeni kmetovalci, potencialni prevzemniki kmetij, izvajalci dopolnilnih dejavnosti na kmetijah in drugi, vabljeni iz vseh kmetijskih panog, tudi obrtniki in mali podjetniki. O  problemih  je potrebno spregovoriti. S svojo dejavno prisotnostjo boste pomembno prispevali k trudu organizatorjev, da se naredi premik k izboljšanju razmer v slovenskem kmetijstvu.

Okrogla miza bo potekala v četrtek, 17. marca 2016, ob 18. uri v Kulturnem domu v Jurovskem Dolu.