10. Pučnikov pohod na Boč

INFO
Kdo: članice in člani SDS
Datum: ob 8:30
Mesto: Drevenik 7, 3241 Podplat
Organizator: Občinski odbor SDS Rogaška Slatina
Pučnikov pohod

Občinski odbor SDS Rogaška Slatina tudi letos za člane, članice in simpatizerje Slovenske demokratske stranke organizira že 10. Pučnikov pohod na Boč, ki bo v soboto, 16. septembra 2017. Slavnostni govornik na prireditv

Zbor pohodnikov bo ob 8.30 na parkirnem prostoru osnovne šole Zgornja Kostrivnica pri Rogaški Slatini. Sledite označbam iz kraja Podplat.

Peš se bomo odpravili do planinskega doma na Boču (Drevenik 7). Vmes se ustavimo na pohodni poti v kleti našega člana Sandija Šketa. V eno smer je ena ura nezahtevne hoje. V cerkvici sv. Miklavža v neposredni bližini planinskega doma na Boču bo ob 12. uri sveta maša za pokojnega dr. Pučnika.

Tisti, ki imate težave s hojo, se lahko do planinskega doma pripeljete s svojim vozilom in se pridružite pri maši ob 12. uri. Do planinskega doma vodi asfaltna cesta.

Po maši bo predvidoma ob 12.30 krajša kulturna slovesnost v spomin na dr. Jožeta Pučnika. Slavnostni govornik bo poslanec SDS Bojan Podkrajšek.

Pri planinskem domu na Boču bo pripravljen prigrizek z okrepčilom za vse udeležence. V planinskem domu je gostišče, kjer se dobi še kaj več.

Pohoda se bodo udeležili nekateri poslanci in vidni predstavniki SDS.

Zaradi priprave prigrizka na Boču prosimo, da se obvezno prijavite na pohod, najpozneje do 13. septembra 2017 na [email protected] ali predsedniku OO SDS Rogaška Slatina Stanku Habjaniču na telefonsko številko 051 398 902, lahko tudi preko elektronske pošte [email protected], kjer lahko dobite tudi dodatne informacije.

Na Pučnikovem pohodu je vedno prijetno, zato vljudno vabljeni vsi, ki še niste bili!

Prireditev bo ob vsakem vremenu.

 
Prepričaj prijatelja s programom SDS!
Si podpornik Slovenske demokratske stranke in si želiš storiti več za zmago SDS-a na volitvah 3. junija?